Diëtist Berkel-Enschot

Diëtist, kok en leefstijlcoach Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol helpt bij al uw vragen over voeding én leefstijl.

Met een positieve, persoonlijke en laagdrempelige benadering gaan we samen aan de slag met uw voedingsvragen en het optimaliseren van uw gezondheid. Ongeacht uw voedingsvraag, wil ik u voorzien van een voedingsadvies dat realistisch en haalbaar is. Ik ga niet uit van een strikt en streng dieet, maar van aanpassingen van de leefstijl én mindset. Door kleine, haalbare aanpassingen kunt u een gezondere leefstijl gemakkelijker en langer volhouden en daardoor uw doelen bereiken. Kortom, als u vragen heeft rondom voeding én leefstijl, dan ben ik de coach voor u!

In Berkel-Enschot heb ik een praktijkruimte in Ladies Gym, Enschotsebaan 6A. Je hoeft geen lid te zijn van de sportschool om hier bij mij op consult te komen.

Meer weten over mij en mijn aanbod of benieuwd naar de andere locaties van Uniek & Smaakvol? Bezoek de homepage.