Hoi, mijn naam is Jocea Zoet en ik ben sinds begin april 2023 met veel plezier werkzaam bij Uniek & Smaakvol.

Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam en ben ik op mijn 18e naar Wageningen verhuisd om Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen te gaan studeren. Aangetrokken door de Brabantse gezelligheid ben ik daarna in 2019 naar Tilburg gekomen om een master te volgen aan Tilburg University. Ik ben toen begonnen met wedstrijdroeien en kwam er daardoor achter dat ik iets wilde gaan doen met mijn interesse in voeding.

Mede door het thuiszitten tijdens de coronacrisis heb ik de beslissing genomen om het roer volledig om te gooien en mij in te schrijven voor een tweede bachelor: Voeding en Diëtetiek.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn sport en voeding twee dingen waar ik erg van houd. Of dat nou roeien, hockeyen, skiën of wielrennen is, ik ben er voor in! Daarnaast heb ik tijdens mijn studie in Wageningen kennis opgedaan over gedragsverandering en ik vind het ontzettend leuk om dit te kunnen combineren en toe te passen in het vakgebied van voeding en diëtetiek.

Uiteindelijk is een dieet iets tijdelijks en een gezonde leefstijl iets voor de lange termijn, wat begint bij gedragsverandering! Samen zullen we deze stappen richting een gezondere leefstijl verkennen.

Ik ben te vinden op diverse locaties in Tilburg. 

Tot ziens! 

Jocea Zoet

Opleidingen

BSc Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen | 2014 – 2017

Voeding & Diëtetiek | 2020 – 2023