Hallo bezoeker, leuk dat u meer over mij wilt lezen/weten!

Ik ben Annelie Theunisse en ik ben de eigenaresse van Uniek & Smaakvol. Als kind was ik al bezig met knutselen in de keuken, wat wilde ik graag uit het kinderkookboek koken! 

Het was voor mij dan ook een logische stap om na mijn middelbare school naar de koksopleiding te gaan. Eerst ben ik gestart met de tweejarige opleiding tot basiskok, vervolgens ben ik doorgestroomd naar de tweejarige zelfstandig werkende kok opleiding. Ik heb het afgesloten met één jaar leidinggevende keuken.  

Na dit avontuur was ik nog niet klaar met leren en heb ik besloten om met de vierjarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek te starten. Ik wilde graag het kok zijn combineren met het diëtist worden. Deze uitdaging ging ik aan tijdens de minor opdracht ondernemen in mijn derde leerjaar. Uit deze opdracht is dan ook Uniek & Smaakvol ontstaan. Uniek & Smaakvol is dus een uit de hand gelopen schoolopdracht in een professioneel jasje. En dat jasje past goed! 

Bij Uniek & Smaakvol bundel ik mijn passies en expertises als kok, diëtist en leefstijlcoach om u op persoonlijke wijze te helpen met uw voedingsvragen. Als kok en diëtist weet ik hoe u gezonde en vooral lekkere gerechten kunt bereiden. Als diëtist en leefstijlcoach kan ik voor u een passend, gezond voedingspatroon & leefstijlplan opstellen. Voor uw persoonlijke voedingsvraag maak ik een passend programma vol heerlijke recepten, dat u het beste resultaat zal geven.

Ik help mensen graag met hun vragen over voeding en leefstijl. Dit altijd met een optimistische insteek, samen gaan wij uw doelen behalen!

Heel graag tot ziens in de praktijk!

Annelie Theunisse

Kok Annelie Theunisse

Opleidingen

Basiskok | 2008 – 2010

Zelfstandig werkende kok | 2010 – 2012

Leidinggevende keuken | 2012 – 2013 

Voeding & Diëtetiek | 2013 – 2017

Cursussen/trainingen

Voeding & Diabetes | 2018 

Training leefstijlcoach voor diëtisten (verkorte module) | 2019

ACT werkt: de training voor gedragsverandering | 2020

Webinars PDS/FODMAP | 2022

Kindervoeding en kinderdiëtetiek | 2023

Nefrologie | 2023