Samen Gezond Gezin

door fysiotherapiepraktijk Fysio Fitaal en diëtistenpraktijk Uniek & Smaakvol

Fit kids in 12 weken

Op een prettige en laagdrempelige manier gezonde eet- en beweeggewoonten aanleren? Tijdens het interactieve traject Samen Gezond Gezin van Fysio Fitaal en Uniek & Smaakvol ontvangen jij en je kind begeleiding door een erkende fysiotherapeut en diëtist. Jullie ontdekken dat gezond en gevarieerd eten heel lekker en zinvol kan zijn en gaan samen nieuwe sporten uitproberen. Wij begeleiden jullie gezin naar een gezonder voedingspatroon en een betere gezondheid, waar jullie het hele leven profijt van zullen hebben.

Wil jij samen met jouw kind binnen 12 weken op een leuke manier leren hoe op een gezond gewicht te komen door middel van sporten en voeding? Meld je dan aan voor Samen Gezond Gezin.

Dit traject wordt volledig vergoed door de zorgverzekering.

Samen gezond gezin

Extra informatie

 • Het traject vindt plaats in Tilburg, deels bij Fysio fitaal en deels bij wisselende sportlocaties.
 • Per kind mag één ouder meedoen.
 • Het traject is voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud.
 • Het traject wordt uitgevoerd in groepjes van 5 kinderen, dus met 10 personen in totaal.
 • Één keer per twee weken is er een voedingsworkshop. Tijdens elke workshop wordt een ander onderwerp behandeld. De exacte data worden nog bekend gemaakt, maar zullen waarschijnlijk in de even weken (week 2, 4, 6 etc.) op woensdagmiddag plaatsvinden.
 • Één keer per week zullen ouder en kind bij Fysio fitaal sporten en wisselende sportactiviteiten doen. Dit is waarschijnlijk op zaterdagmiddag.
 • Één keer in de twee weken kan het kind een andere sport uitproberen. De exacte data worden nog bekend gemaakt, maar zullen waarschijnlijk in de oneven weken (week 3, 5, 7 etc.) op woensdagmiddag plaatsvinden. Kinderen mogen zelf kiezen uit een door ons samengesteld lijstje en kunnen zes verschillende sporten uitproberen.
 • Het traject wordt volledig vergoed.  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
  Akkoord